Kinerja game Macau bakal nambah ing 2020: Grant Bowie
Toto

Kinerja game Macau bakal nambah ing 2020: Grant Bowie

Kepala eksekutif saka operator kasino basis Macau MGM China Holdings Ltd, Grant Bowie (digambarke ing foto file), ngandika kinerja pasar game Macau https://libresen.com/ kamungkinan kanggo nambah ing 2020, sawise njupuk liwat sawetara “tantangan” sak apa. ditinggal taun iki.

“Kita kabeh gumantung ing pasar, [lan] Aku mikir ana akeh tantangan global lan Macau ora dipisahake saka tantangan kasebut,” ujare Pak Bowie ing komentar http://188.166.215.55/ sing ditayangake dening penyiar umum TDM. Dheweke ngomong karo wartawan lokal ing sela-sela acara umum, Selasa.

Dheweke nambahake: “Kita mung kudu ati-ati, sregep banget lan kerja keras kanggo mesthekake yen para pelanggan bisa ndeleng regane nalika teka ing Macau.”

CEO MGM China ora njlentrehake tantangan apa sing dirujuk ing komentare menyang media.

Total revenue game reged casino (GGR) kutha kanggo wolung sasi pisanan 2019 ana ing MOP198,22 milyar (US $ 24,5 milyar), mudhun 1,9 persen saka periode taun sadurunge, miturut data kasedhiya paling anyar dirilis dening Gaming Inspection lan Biro Koordinasi.

Analis investasi ujar manawa kasino Macau ngalami pasar sing atos ing 2019, kena pengaruh perang dagang AS-China lan tren sing ora stabil ing bisnis VIP.

Pasar game Macau wis samesthine kanggo beya luwih taun sabanjuré minangka bisnis kamungkinan kanggo nambah, ngandika Pak Bowie ana.

“Aku isih banget positif [babagan] 2020. Aku yen kita njaluk liwat kabeh tantangan iki lan kita duwe sawetara gamblang, lan bisnis wiwit nambah, Aku Macau game https://covertcreeklodge.com/ bakal terus kanggo tuwuh,”Sa MGM China CEO. .

Nanging Pak Bowie ujar manawa rawuhe pengunjung ing sisa taun bisa mudhun ing syarat-syarat taun-taun, amarga sawetara keterlibatan resmi dijadwalake ing paruh kapindho taun kanggo menehi tandha ulang taun kaping 20 saka Wilayah Administratif Khusus Macau.

“Ana akeh kegiatan sing ditindakake [ing separo kapindho 2019] nanging ing wektu sing padha sawetara keterlibatan resmi bisa uga tegese sawetara kunjungan bisa uga mudhun amarga wektu sing penting ing sejarah Macau,” ujare Pak. Bowie.

Luwih saka 23,8 yuta pengunjung kacathet ing Macau ing pitung wulan pisanan 2019, mundhak 20 persen saka periode taun sadurunge.

Ana, Sekretaris Macau kanggo Ekonomi lan Keuangan ditulis sawetara badhan bab kinerja kamungkinan saka Macau casino GGR ing September, uga menehi saran ekspor Macau layanan – kalebu layanan game-related – bakal katon kontraksi taun-taun kanggo Juli kanggo periode September.