Hotel baru berjenama MGM akan Dibuka di Shanghai
Toto

Hotel baru berjenama MGM akan Dibuka di Shanghai

Dalam usaha sama dengan Diaoyutai State Guesthouse, MGM Resorts International telah mengumumkan bahawa ia akan membuka sebuah hotel MGM di Shanghai yang dipanggil MGM Shanghai West Bund, yang akan menampilkan live data hk 219 bilik tetamu dan suite. Projek baharu itu akan membantu MGM mengembangkan kehadirannya di tanah besar China.

Hotel berjenama MGM Baharu
Usaha niaga MGM-Diaoyutai, Diaoyutai MGM Hospitality, mengumumkan bahawa ia telah menandatangani perjanjian dengan Shanghai West Bund Development untuk projek hotel berjenama MGM baharu, yang akan mempunyai 161 bilik tetamu dan 58 suite. Ini akan menjadi hotel MGM pertama di Shanghai. Dengan semangat jenama MGM, projek baharu itu bukan sahaja akan menjadi sebuah hotel, tetapi juga tempat hiburan yang menawarkan konsert, pameran seni dan perkhidmatan lain. Bill Hornbuckle, Ketua Pegawai Eksekutif dan presiden MGM Resorts, telah mengulas mengenai projek yang ditandatangani baru-baru ini:

Kami berbesar hati kerana jenama MGM dan usaha sama China kami, Diaoyutai MGM Hospitality, telah dipilih oleh West Bund Group untuk mengendalikan hartanah premium ini di zon ikonik sedemikian. Kami akan memanfaatkan Togel Sydney pengalaman dan keupayaan kami yang luas dalam pengurusan hiburan, seni, pameran dan sukan untuk membantu MGM Shanghai West Bund menyampaikan suasana bertenaga dan menarik yang MGM terkenal di seluruh dunia.

Bill Hornbuckle , Ketua Pegawai Eksekutif dan presiden MGM Resorts
Tapak MGM akan berusaha untuk bukan sahaja menjadi pusat hiburan Shanghai tetapi juga untuk menjadikan bandar itu pusat kebudayaan Asia.

Kemudahan Terancang di MGM Shanghai West Bund
Sasaran utama hotel baharu MGM ialah pelancong mewah dan penduduk China yang berpendapatan tinggi. Dari segi kemudahan, hotel ini akan mempunyai restoran Itali sendiri dengan ketuhar khas yang dibuat untuk penyediaan piza. Ia juga akan menempatkan restoran Cina kelas tinggi yang menawarkan pelbagai masakan asli Cina. Bumbungnya akan diduduki oleh sebuah bar yang menampilkan pemandangan muzik secara langsung dengan latar belakang pemandangan indah ke atas sungai. Selain itu, MGM Shanghai West Bund akan mempunyai pusat spa terbesar di Shanghai.

Tiada tarikh khusus disebut dalam pengumuman berkenaan pembangunan atau pembukaan hotel berjenama MGM yang dirancang di Shanghai. Maklumat lanjut disertakan bahawa Diaoyutai MGM Hospitality akan membuka lebih banyak SGP Result hartanah di seluruh tanah besar China, termasuk bandar seperti Qingdao, Shenzhen, Zhuhai, Wuhan, bersama-sama dengan yang lain. Terdapat juga rancangan untuk lebih banyak hotel di Zhuhai, yang terletak di tanah besar tetapi terletak agak dekat dengan Macau.

Usaha sama antara MGM Resorts International, syarikat induk MGM China Holdings, dan Diaoyutai State Guesthouse ialah syarikat Diaoyutai MGM Hospitality, yang dimulakan pada 2007. Di tanah besar China, Diaoyutai MGM Hospitality menguruskan lima hotel dan tiga residensi, termasuk Bellagio hotel di Shanghai, yang mempunyai 162 bilik dan dibuka pada 2018.