Wynn Resorts nganti US $ 2,6bln pendanaan seger, grup rejig
Toto

Wynn Resorts nganti US $ 2,6bln pendanaan seger, grup rejig

Operator kasino berbasis ing Amerika Serikat, Wynn Resorts Ltd, ngumumake dina Rebo sing ngatur pendanaan anyar nganti 2,6 milyar dolar AS lan ing wektu sing padha, restrukturisasi bisnis kasebut supaya entitas sing diarani Wynn http://178.128.120.105 Resorts Finance LLC bakal nyekel kapentingan grup kasebut ing Wynn Las Vegas. lan properti Encore Boston Harbour ing Amerika Serikat. […]

Toto

Sidang pengadilan babagan lisensi LVS Macau ditundha

Pangrungon pisanan saka cilik digawa marang Las Vegas Sands Corp liwat lisensi game Macau sawijining, kang bakal miwiti minggu iki ing Macau kang https://energizerresources.com/ Pengadilan First Instance, wis ditundha, wis GGRAsia sinau. Pengadilan durung nemtokake tanggal anyar kanggo pangrungon. Tuntutan kasebut diajukake dening mantan mitra bisnis Macau saka Las Vegas Sands, Asian American Entertainment Corp […]

Toto

Ora kaget yen biaya Istana Grand Lisboa mundhak: Bernstein

Brokerage Sanford C. Bernstein Ltd ngandika iku bakal “ora cingak” padha bukaan saka Macau casino resort Grand Lisboa Palace (digambarke) di-push bali, ing framework saka setengah kapindho 2020 panuntun dhumateng bubar https://afghanistan-analyst.org/ ngandika wis ana kanggo pasar dening promotor sawijining, SJM Holdings Ltd. Institusi kasebut uga ujar manawa anggaran proyek bisa mundhak maneh. Ing pungkasan […]

Toto

Massa muter kanggo buffer VIP biz negatives: Sands China COO

Presiden lan pangareping pejabat operasi Macau casino tenan Sands China Ltd, Wilfred Wong Ying Wai (digambarke), ngandika perusahaan ngarepake “asil luwih stabil” kanggo neraca ing kwartal teka, ing kekuatan saka perusahaan “massa retrobazar.com/ diwasa. – segmen pasar. Anggere nomer rawuh manca kanggo Macau terus munggah, “kita mbokmenawa luwih terisolasi kanggo akeh pengaruh babagan VIP” ing […]

Toto

Macau CE-menetepake janji kanggo ngatasi masalah hak game

Kepala Eksekutif Macau, Ho Iat Seng (digambarake ing foto file) wis ujar sajrone kunjungan menyang Beijing – ing ngendi dheweke ketemu karo Presiden Xi Jinping lan pimpinan negara liyane – manawa amandemen kerangka hukum https://sifangartmuseum.org/ game Macau bakal dadi salah sawijining tugas utama sawise njupuk. kantor ing Desember. Dheweke janji administrasi bakal ngadhepi nganti “masalah […]

Toto

Wynn Resorts prices anyar US $ 750mln pendanaan ing cathetan

operator Casino Wynn Resorts Ltd wis diregani penawaran pribadi anyar, kanggo principal agregat pa US $ 750 mayuta-yuta cathetan senior, ing 5,125 persen. Firma kasebut ujar ing pengajuan Kamis yen awis sing dikumpulake liwat https://uecostabrava.com/ cathetan – instrumen amarga diwasa ing taun 2029 – bebarengan karo US $ 1.85 milyar ing fasilitas kredit aman senior […]

Toto

Pajak game Macau njupuk kira-kira US $ 9,5 milyar nganti Agustus, munggah 1,5pct

Pamaréntah Macau ngandika diklumpukake MOP76,47 milyar (US $ 9,49 milyar) ing tax revenue saka industri game kutha ing wolung sasi pisanan taun. Ing https://thecurtiscasa.com/ revenue tax diklumpukake saka sektor game munggah 1,5 persen supaya adoh ing taun dibandhingake MOP75,32 milyar diklumpukake ing periode taun sadurunge. Tambah teka senadyan tiba taun-ing-taun 1,9 persen ing Macau kang […]

Toto

BLOG: TONY DUNST BERFIKIR PENGHUJUNG EKOR MUSIM NBA DATANG DENGAN DRAMA

Hari-hari selepas hujung minggu NBA All Star adalah sukar untuk ketagih sukan; bola sepak sudah tamat, bola keranjang sedang berehat, besbol belum bermula, dan tiada kejohanan golf atau tenis utama. Malah Sukan Olimpik telah selesai pada masa itu; jika anda meminati perkara seperti itu. Saya menggunakan banyak podcast dan kandungan NBA semasa hari-hari yang perlahan […]

Toto

WORLD POKER TOUR® MENAWARKAN PENGLIBATAN PEMINAT UNIK MELALUI PERKONGSIAN FANJOLT

The World Poker Tour® telah bekerjasama dengan FanJolt, pengalaman peminat interaktif baharu yang menghubungkan pengguna secara langsung dengan wajah kegemaran mereka dari dunia poker, sukan dan hiburan untuk menyokong badan amal dan yayasan mereka . Melalui aplikasi proprietari mereka, FanJolt membenarkan pengguna menyertai siaran langsung dengan tetamu selebriti kegemaran mereka, termasuk ahli pelakon WPT®. Setiap […]